Genieweg 1 Velsen Zuid 023 5371185 / 06 29275323
INFORMATIEPrivé Diner
Private Dining
img_3702_1.jpgIn Villa Zomerdijk koken we zoals de Italiaanse landkeuken.
Ik kook naar uw wensen en keuzen, de gerechten gemaakt met eerlijke ingrediënten en pure smaken.

Even een paar impressies...
Een Nederlands menu
Zelfgebakken blini's met kaviaar van haring en zure room, kleine saladé van venkel en dille
*
Soepje van waterkers met een kadootje van geitenkaas warm uit de oven
*
Zalmforel met sinaasappel beurre blanc
*
Gebraad van kalfsborst met een saus van gepofte appel en calvados
gesauteerde wilde spinazie met knoflook, walnoot en roseval aardappeltjes uit de oven
*
Dessert van warme aardbeien in port met huisgemaakte chocoladetaart 
 
Een Italiaans diner
Antipasti van  crostini met carpaccio van runderhaas met Parmezaan, truffel en van zalm in zeezout gemarineerd en van geroosterde groenten met verse oregano
*
Linguine met vongolé peterselie en knoflook
*
Zeeduivel met sinaasappel en verse dragonblaadjes en geroosterde groenten
of
Kalfsoester met vers dragon blad en witte wijn, caponata met groene olijf en kappertjes
*
Dessertbuffet van  allerlei met op het hoekje een kaasplateau in de serre of op de trolley
 
Een Frans diner…
Paté de campagne met zelfgemaakte appel thijm chutney
*
Consommé Elysee onder bladerdeeg
*
Entrecôte aan een stuk gebraden met rode wijn paddestoelen jus hierbij  peultjes en haricots met verse doperwten en krieltjes in kruidenboter gebakken.
*
Kaas en een uitgebreid dessert op een buffet in de serre of op de trolley
... 
Diner Menu van kleine zaken...
Ganzenpaté, warme gerookte verse zalm
Gefermenteerde Rode kool saladé
Verse rivierkreeft met palmkool en trompette de la Mort
Geroosterde pastinaak met zoete aardappel  en kappertjes
Shitake met Utrechtse Talleggio
Huisgemaakte ravioli met Mont d'Or en pompoen
*
Parelhoender in zuurkool met gegratineerde aardappeltjes en calvados
*
Sorbet kweepeer 
Taart van sinaasappel, amandel en Eton Mess
Tiramisu van eigen makelij on the side

Wat kost het...
3 gangen menu 32,50 
4 gangen menu 38,50 
Menu van kleine zaken 46,50 

Ik kook voor uw tafel een door u gekozen menu met eventueel aanpassingen naar uw wens.
Voor de vegetariërs en eventuele diëten kook ik natuurlijk een soortgelijk menu. Wel graag even doorgeven.
Reviews!
1) Heel hartelijk dank voor het sublieme diner dat je ons gisteren voorgezet hebt, we vonden dat je jezelf (weer eens 😉) overtroffen had! Geweldige formule, die Italiaanse maaltijd met zoveel voorgerechtjes en maar liefst vier toetjes! Steeds weer een verrassing voor je neus gezet krijgen is echt erg feestelijk.
En dan die geweldig mooi gedekte tafel en de opmaak van al die heerlijkheden op iedere keer weer een ander mooi bordje, heel verzorgd.
2) Beste Huub, ik wil je nogmaals bedanken voor de fantastische avond gisteren en het overheerlijke diner. Geweldig! Wat kun jij koken zeg.  Ik wist het al wel, maar dit overtrof alles.  Met de heerlijke muziek op de achtergrond, wat ik ook  heel belangrijk vind en natuurlijk de hele entourage. De vriendin met wie ik was denkt dat ze niet snel ergens zal eten dat deze avond overtreft. 
Hartelijke groet en ik zal het aan veel mensen doorgeven!

Onze leveranciers:

De ingrediënten komen van biologische tuinders, zoals de Novalishoeve, de Heidevlinder en Wim Bijma. Ook Cees Duindam heeft een bijzondere tuin waarin hij groenten kweekt.
De vis komt van firma Tel en ons vlees wordt geleverd door Nice to Meat, en landgoed Vollenhoven. Voor het wild hebben we jagers als Tjerk Schuurmans en anderen, die in de regio jagen...

Onze wijnen komen van Turkenburg Tradition Wijnkoopers uit Bodegraven.

Over de openingstijden van Villa Zomerdijk.
Villa Zomerdijk is een private dining voor lunch en diner voor u en uw gezelschap vanaf 15 gasten op alle dagen van de week. Wel even reserveren! 
Voor groepen kleiner dan? U neemt contact op met mij!

Culinaire groet van Huub