INFORMATIE28 MAART 2024
Private dining: vanaf 15+ gasten, aan mooi gedekte tafels, binnen en buiten eten, met een Italiaanse keuken.
Offerte aanvragen: bij de chef Huub Sleper
Op de volgende data kunt u met 2 tot groter, aanschuiven aan uw tafel in Villa Zomerdijk, op reservering voor een Pranzo of een meergangen diner.
Vrijdagavond 29 maart diner 18:00 uur
Maandag 1 april Tweede Paasdag feestelijke paasbrunch 11:30 uur
Zaterdagavond 13 april diner 18:00 uur
Vrijdagavond 3 mei diner 18.30 uur
Zaterdagavond 25 mei diner 18.30 uur
Vrijdagavond 14 juni diner 18.30 uur
Zaterdagavond 29 juni diner 18.30 uur
Menu's:
Paasbrunch
Amuses
Yorkshire ham pinwheel met bosui
*
Miniquiche met groene asperges en vers dragonblad
*
Crab in pangsit met sojadip
*
Gegrilde druiven op burrata en verse basilicum
Menu
Zeebaars met citroen beurre blanc
Raita van tomaat, munt en komkommer
*
Waldorfcocktail met garnalen
*
Hollandsche asperges met een warme hollandaise
en melbatoast krullen
*
Kalfsborst met cider en verse rozemarijn
Artisjokbodem gevuld met spinazie parmigiano
*
Cassata in strepen en kleuren van eigen hand
met sinaasappelkoekjes
Prijs: € 49,50 per persoon
Table d'hote: een Boeren "zelfopschep" buffet inclusief eerste drankje - prijs: €35 euro
Vanaf 1 mei, op:
- vrijdagen tussen 18.00 uur en 20.00 uur
- zondagen vanaf 11.00 uur koffie appeltaart en het table d'hote tussen 13.00 uur en 15.00 uur
Dieetwensen? Graag doorgeven via de mail (info@villazomerdijk.nl)
Offerte aanvragen: bij de chef Huub Sleper
Op de volgende data kunt u met 2 tot groter, aanschuiven aan uw tafel in Villa Zomerdijk, op reservering voor een Pranzo of een meergangen diner.
Vrijdagavond 29 maart diner 18:00 uur
Maandag 1 april Tweede Paasdag feestelijke paasbrunch 11:30 uur
Zaterdagavond 13 april diner 18:00 uur
Vrijdagavond 3 mei diner 18.30 uur
Zaterdagavond 25 mei diner 18.30 uur
Vrijdagavond 14 juni diner 18.30 uur
Zaterdagavond 29 juni diner 18.30 uur
Menu's:
Paasbrunch
Amuses
Yorkshire ham pinwheel met bosui
*
Miniquiche met groene asperges en vers dragonblad
*
Crab in pangsit met sojadip
*
Gegrilde druiven op burrata en verse basilicum
Menu
Zeebaars met citroen beurre blanc
Raita van tomaat, munt en komkommer
*
Waldorfcocktail met garnalen
*
Hollandsche asperges met een warme hollandaise
en melbatoast krullen
*
Kalfsborst met cider en verse rozemarijn
Artisjokbodem gevuld met spinazie parmigiano
*
Cassata in strepen en kleuren van eigen hand
met sinaasappelkoekjes
Prijs: € 49,50 per persoon
Table d'hote: een Boeren "zelfopschep" buffet inclusief eerste drankje - prijs: €35 euro
Vanaf 1 mei, op:
- vrijdagen tussen 18.00 uur en 20.00 uur
- zondagen vanaf 11.00 uur koffie appeltaart en het table d'hote tussen 13.00 uur en 15.00 uur
Dieetwensen? Graag doorgeven via de mail (info@villazomerdijk.nl)