Genieweg 1 Velsen Zuid 023 5371185 / 06 29275323
INFORMATIE19 OKTOBER 2018
Villa Zomerdijk
_mg_0358_kopie_3.jpgRestaurant:
Voor de Pranzo op zondag 21 oktober a.s. het volgende menu van kleine zaken...
Antipasti:
Salade van gekarameliseerde venkel met anijs, dennenhoning en geitenkwark 
Scone van zongedroogde tomaatjes, mais en feta met boerenroomboter
Dungesneden kalfshaas met bagna cauda en kappertjes
Schotse zalm met een kruidencrust uit de oven met sinaasappel rellich
Geroosterde aubergine met boeren yoghurt en komijn
Empanades gevuld met gans en aardappel, hierbij kruisbessen dip
Gepofte zoete aardappel met zoetzure worteltjes en gefrituurde peterselie
In biet gemarineerde kabeljauw met een carpaccio van koolrabi en granny smith appel
*
Biologisch worstje van het duroc varkentje met een jusje van moutarde de meaux
en jonge prei met een korstje
*
Italiaanse aardbeientaart met sinaasappel rappé en verse basilicum met een parfait du semaine...
Pranzo menu € 32,50 p.p.
Even mogelijke diëten van te voren doorgeven.

Eerstvolgende data voor het restaurant:
Zondagmiddag 21 okober vanaf 13.00 uur + High tea vanaf 16.00 uur
Zaterdagavond 10 november vanaf 18.30 uur Wildmenu
Kerstmis 25 december vanaf 19.00 uur
Kerstmis 26 december vanaf 19.00 uur

U kunt reserveren met 2, 4, 6, of meer gasten...

Menu 13 oktober:
Menu van kleine zaken...
Grand entrée
Salade van wilde paddenstoelen met gember en verse oregano
*
Dungesneden eendenborst met tomaten rellich en vesre truffel
*
Schotse zalm met een korstje uit de oven,  béarnaise erbij
tussendoor 
Fettucini vongolé

Hoofdschotel...
Kalfssukade met cantharellen,
Hierbij gepofte zoete aardappel, prei op z'n Italiaans en gepofte kerstomaat en groen...

Desserts
*
Warme appeltjes in bladerdeeg met gele room
*
Profiterolles limone croquant bouche
*
Crème caramel
*

Wij serveren het Italiaans menu vanaf 18.30 uur...
Dit menu kost € 36,50 per persoon
Eventjes dieten en speciale wensen doorgeven van te voren...