Genieweg 1 Velsen Zuid 023 5371185 / 06 29275323
INFORMATIEActie bij Villa Zomerdijk
Een leuk sportief uitje bij Villa Zomerdijk
Een Steptocht met een borrel, diner, lunch of bbq  na afloop bij Villa Zomerdijk in Spaarnwoude aan Zijkanaal B.
 
Aan het water van Zijkanaal B tussen Amsterdam en Haarlem is Villa Zomerdijk gevestigd. Dit kleine landhuis ligt middenin het mooie landschap van Spaarnwoude.
In Spaarnwoude kun je bewegen en actief zijn op de Step. Een tocht geschikt voor jong en oud, in het voor- en najaar met een dikke trui, en natuurlijk in de zomer, wanneer Spaarnwoude Park er op zijn mooist bijstaat.
Na het steppen met een leuke instructeur erbij, wordt uw uitje compleet met een borrel, of een lekkere maaltijd bij Villa Zomerdijk. Villa Zomerdijk kreeg onlangs een 8,5 in het Haarlems Dagblad, beschreven in artikel Over de tong!
Wat kost zo'n leuk evenment voor uw familie dag of collega-uitje eigenlijk?
De steptocht met begeleiding inclusief het etentje kost € 55,00 . Drankjes appart.
Duur van dit uitje is 3 uur inclusief de steptocht.
Diëten en anders etenden geeft u van te voren even door!

Een ander arrangement...
Bourgondische steptocht door Spaarnwoude
Steppend van Villa Zomerdijk langs de mooie plekjes in de Spaarnwouder natuur naar de unieke brouwerij van Santpoorts bier, van Koos Ramakers. Een verhalende tocht met proeverij van regional gebrouwen bier in soorten en maten met life muziek erbij, en als finale bestemming een lange tafel etentje bij Villa Zomerdijk, in de vorm van diner, BBQ of buffet.
Kosten zijn € 75 per persoon voor de step met gids; voor de bierproeverij met life muziek en het etentje (ex. drank) bij Villa Zomerdijk. vraag een offerte aan!

Een leuk avontuur is de winkel samen met Villa Zomerdijk van Nederlanse Streekwijnen, Patrick van der Fits; offerte op aanvraag.

Wilt u dit idee ook voor uw eigen familie dag of collegiaal uitje  in de regio van Amsterdam en Haarlem,
Vraag dan een uitgebreide mogelijkheden offerte aan bij Huub Sleper, de Chef van Villa Zomerdijk,via het contact formulier of 06 29275323


 
Hier gaat de tekst verder.