Genieweg 1 Velsen Zuid 023 5371185 / 06 29275323
Catering op locatie private dining
Villa Zomerdijk Catering
_mg_0358_kopie_3.jpg2 mogelijkheden:
De eerste is het opstellen van een warm koud buffet bij u thuis of op locatie.
Prijs is op offerte basis.

De tweede is dat we ook bij u thuis koken voor uw gezelschap vanaf 15 gasten.
Speciaal is dat het ook op een mooie locatie kan, daarvoor vraagt u de mogelijkheden via het contactformulier aan. ( kijk even linksonderaan onder het butlertje)
Locaties buiten Amsterdam zijn Huis te Vogelenzang in Vogelenzang, De locatie de Mooimakerij maar ook de Amsterdamse locaties van Stadsherstel Amsterdam, Bijvoorbeeld Het Schellingwouder Kerkje, De Duif en de Oude Kerk in Amsterdam en ook Het Bethanien Klosster  in Amsterdam, De moderne Studio 13 bij de Utrechtsedwarstraat. 
Voor een uitgelezen idee maak ik graag even een afspraak... 

Review:
Wat was het geweldig en wat een feest alle gerechten. Heeeerlijk! Alles zag er zo mooi en bijzonder uit! Heel veel complimenten over jullie gehad.
Heel vreselijk veel dank! Het zal niet makkelijk geweest zijn op dit neer te zetten met alle speeches en muziek.
Wil je iedereen heel hartelijk bedanken? Jullie hebben mijn avond onvergetelijk gemaakt!!

Review:
Huub heeft een Italiaans Walking Dinner verzorgd voor ons 50-jarig huwelijksfeest. Wij hadden 53 gasten en het feest was bij ons thuis.
Vanaf ’s middag 2 uur mochten wij ons nergens meer mee bemoeien. Het diner, voorafgegaan door verschillende amuses, en bestaande uit heel veel heerlijke gerechten begon om 7 uur en werd aan het eind van de avond afgesloten met een grand café. Het eten was top, de bediening was top, de organisatie was top. En bij het weggaan was alles keurig schoon en opgeruimd. Een absolute aanrader, zorgeloos genieten met familie en vrienden gewoon bij jezelf thuis.
Wim en Marjan


review:
Beste Huub, weer thuis overdenken wij de feestelijke lunch van hedenmiddag.Het was in een woord : geweldig ! De organisatie liep op rolletjes , de bediening van de charmante dames werd zeer gewaardeerd .Top !! De aankleding was heel speciaal en uitnodigend .Alom hulde voor de voortreffelijke lunch en prima wijnen
Het geheel was ongedwongen en gezellig en daar heb jij een grote hand in gehad. Al met al zijn wij uiterst tevreden hoe alles verliep.Nogmaals veel dank het was weer een echte "Huub Sleper setting "! Met vriendelijke groet Caroline en Casijn

review:
Ik kom zojuist van de partij, terug , waarvan u de cateraar was. We hebben allemaal genoten van de zalige Italiaanse keuken. Erg professioneel, gelukkig geen liflafjes maar mooie groentes en enorme variëteit.
Ik zal u graag doorgeven aan deze of geen.
Ik heb ook genoten van de simpele mooie ,lekker uit de berm bouquetjes. En die beelderige vaasjes. Met veel dank aan uw kookkunst, de mooie ingrediënten , het aardige personeel...


review:
Beste Huub en team Villa Zomerdijk,
In één woord Fantastisch!! Zo mooi aangekleed, zo strak geregisseerd en wat een lekker eten. Ik heb zo enorm genoten! Dank voor een hele bijzondere avond. Hannah
Verstuurd vanaf mijn iPhone

Voor u....
Kom eens langs om de mogelijkheden voor uw eigen feest te bespreken en kom proeven op de de restaurant avonden.
Tot ziens groet van Huub Sleper

Leuke dingen doen met de catering van Villa Zomerdijk in samenwerking met 
 de Watergeus, de Brouwerij Santpoortsbier of De Roode Kroon Nederlandse wijn zijn de ingredienten van een unieke belevenis in Spraanwoude!