Genieweg 1 Velsen Zuid 023 5371185 / 06 29275323
Catering
Villa Zomerdijk Catering
_mg_0358_kopie_3.jpgVilla Zomerdijk heeft ook een uitgebalanceerde wijze van thuiscatering en koken op locatie met de noemer Diner Op Servies.
Diner op Servies staat voor een goed diner geserveerd op mooie serviezen uit eigen collectie antiek of modern. We koken op uw locatie. Ik ben de chefkok Huub Sleper en kook al jaren met regionale producten en geef aan ieder gerecht mijn eigen touch. Of het nu gaat om een Tournedos Rossini of een artisjok met blauwe kaasdressing of Forel met bearnaise... alles komt vers uit de pan en wordt geserveerd op bijzonder gedekte tafels. Een diner bij u thuis verzorg ik vanaf 12 gasten en op locatie kook ik tot 150 gasten in Italiaans-Franse sferen; een diner, buffet, ontvangst of high tea voor diverse gelegenheden zoals een huwelijks diner of een kerstdiner etc...

We zorgen hierbij ook voor aankleding en decoratie van de ruimte, tafels en stoelen en we nemen de op- en afbouw voor onze rekening.
Review:
Wat was het geweldig en wat een feest alle gerechten. Heeeerlijk! Alles zag er zo mooi en bijzonder uit! Heel veel complimenten over jullie gehad.
Heel vreselijk veel dank! Het zal niet makkelijk geweest zijn op dit neer te zetten met alle speeches en muziek.
Wil je iedereen heel hartelijk bedanken? Jullie hebben mijn avond onvergetelijk gemaakt!!

Review:
Huub heeft een Italiaans Walking Dinner verzorgd voor ons 50-jarig huwelijksfeest. Wij hadden 53 gasten en het feest was bij ons thuis.
Vanaf ’s middag 2 uur mochten wij ons nergens meer mee bemoeien. Het diner, voorafgegaan door verschillende amuses, en bestaande uit heel veel heerlijke gerechten begon om 7 uur en werd aan het eind van de avond afgesloten met een grand café. Het eten was top, de bediening was top, de organisatie was top. En bij het weggaan was alles keurig schoon en opgeruimd. Een absolute aanrader, zorgeloos genieten met familie en vrienden gewoon bij jezelf thuis.
Wim en Marjan
Wat doen we:
We koken de gerechten bij u ter plekke of op de locatie waar het feest wordt gegeorganiseerd en nemen zelf de nodige apparatuur mee als dat nodig mocht blijken. We maken aan het einde natuurlijk uw keuken weer helemaal schoon.
Ook het afleveren van gerechten met goede instructies behoort tot de opties.
~
Onze offertes worden op maat geschreven, als u ons laat weten wat u te organiseren heeft en op welke datum, dan sturen wij u graag een offerte toe!
~
review:
Beste Huub, weer thuis overdenken wij de feestelijke lunch van hedenmiddag.Het was in een woord : geweldig ! De organisatie liep op rolletjes , de bediening van de charmante dames werd zeer gewaardeerd en je zoon trad duidelijk in de voetsporen van zijn vader .Top !! De aankleding was heel speciaal en uitnodigend .Alom hulde voor de voortreffelijke lunch en prima wijnen
Het geheel was ongedwongen en gezellig en daar heb jij een grote hand in gehad. Al met al zijn wij uiterst tevreden hoe alles verliep.Nogmaals veel dank het was weer een echte "Huub Sleper setting "! Met vriendelijke groet Caroline en Casijn
review:
Ik kom zojuist van de partij, terug , waarvan u de cateraar was. We hebben allemaal genoten van de zalige Italiaanse keuken. Erg professioneel, gelukkig geen liflafjes maar mooie groentes en enorme variëteit.
Ik zal u graag doorgeven aan deze of geen.
Ik heb ook genoten van de simpele mooie ,lekker uit de berm bouquetjes. En die beelderige vaasjes. Met veel dank aan uw kookkunst, de mooie ingrediënten , het aardige personeel...


review:
Beste Huub en team Villa Zomerdijk,

In één woord Fantastisch!! Zo mooi aangekleed, zo strak geregisseerd en wat een lekker eten. Ik heb zo enorm genoten! Dank voor een hele bijzondere avond. Hannah
Verstuurd vanaf mijn iPhone

Voor u....
Kom eens langs om de mogelijkheden voor uw eigen feest te bespreken en kom proeven op de data verteld op de home page of maak een afspraak met mij!
Tot ziens groet van Huub Sleper

Leuke dingen doen met de catering van Villa Zomerdijk in samenwerking met 
Amsterdamboatevents of in samenwerking met Stepenko   zijn de ingredienten van een unieke belevenis!