INFORMATIE11 OKTOBER 2024
Herfstdiner 26 oktober 3 of 4 gangenmenu 35 of 42,50
Wildlunch zondag 10 november menu 50
Whiskeydiner 23 november
High tea 14 december
Kerstdiner 25 en 26 december
Nazomermenu 28 september
Bleekselderij met slappe gorgonzola
Zelfgebakken roggebrood met haring kuit op roomboter
Vooraf
Salade van gepofte groenten, roquefort, geroosterde pompoen, bosui en een dressing van dennenhoning met verse thijm
*
Cheddar taartje met toast en baba ganoush
in een koperen pannetje
*
Bouride au Pistou met rouille en croutons
*
Hoofdgerecht
Maiskip met morilles en jus de veau
Peperone Piemontese
*
Dessert
Kokos notenijs uit eigen machientje met Limoen- Lillet Jelly-Bob
passiefruit en Sumac
Prijs: € 59,50 per persoon
Andere dagen op aanvraag
Dieten even doorgeven bij reserveren...
RESERVEREN INFO@VILLAZOMERDIJK.NL OF WHATSAPP: 06-25597173
06-29275323
Private dining: vanaf 15+ gasten, aan mooi gedekte tafels, binnen en buiten eten, met een Italiaanse keuken.
Offerte aanvragen: bij de chef Huub Sleper
Table d'hôtes
Een Boeren "zelfopschep" dinertje van 3 gangen. groepjes vanaf 15 gasten op reservering; leuk team uitje, verjaardags feestje of " You name it we create a table d'hote"
Wildlunch zondag 10 november menu 50
Whiskeydiner 23 november
High tea 14 december
Kerstdiner 25 en 26 december
Nazomermenu 28 september
Bleekselderij met slappe gorgonzola
Zelfgebakken roggebrood met haring kuit op roomboter
Vooraf
Salade van gepofte groenten, roquefort, geroosterde pompoen, bosui en een dressing van dennenhoning met verse thijm
*
Cheddar taartje met toast en baba ganoush
in een koperen pannetje
*
Bouride au Pistou met rouille en croutons
*
Hoofdgerecht
Maiskip met morilles en jus de veau
Peperone Piemontese
*
Dessert
Kokos notenijs uit eigen machientje met Limoen- Lillet Jelly-Bob
passiefruit en Sumac
Prijs: € 59,50 per persoon
Andere dagen op aanvraag
Dieten even doorgeven bij reserveren...
RESERVEREN INFO@VILLAZOMERDIJK.NL OF WHATSAPP: 06-25597173
06-29275323
Private dining: vanaf 15+ gasten, aan mooi gedekte tafels, binnen en buiten eten, met een Italiaanse keuken.
Offerte aanvragen: bij de chef Huub Sleper
Table d'hôtes
Een Boeren "zelfopschep" dinertje van 3 gangen. groepjes vanaf 15 gasten op reservering; leuk team uitje, verjaardags feestje of " You name it we create a table d'hote"