Genieweg 1 Velsen Zuid 023 5371185 / 06 29275323
Catering op locatie private dining
Villa Zomerdijk Catering
_mg_0358_kopie_3.jpg2 mogelijkheden:
De eerste is het opstellen van een warm koud buffet bij u thuis of op locatie.
Prijs is op offerte basis.
Review van een samenwerkings verband van een aantal jaren bij Reckitt Benkiser:
Ik en mijn collega’s hebben altijd genoten van jullie lunches. 
Huub is een fantastische chef en het is heel bijzonder als iemand een Michelin restaurant-gevoel kan creëren in een kantoorsetting. Ik heb ook altijd met veel plezier met jullie samengewerkt!

De tweede is dat we ook bij u thuis koken voor uw gezelschap vanaf 15+ gasten.
Speciaal is dat het ook op een mooie locatie kan, daarvoor vraagt u de mogelijkheden via het contactformulier aan. (kijk even linksonderaan onder het butlertje)
Locaties buiten Amsterdam zijn Huis te Vogelenzang in Vogelenzang, De locatie de Mooimakerij maar ook de Amsterdamse locaties van Stadsherstel Amsterdam, bij voorbeeld Het Schellingwouder Kerkje, De Duif en de Oude Kerk in Amsterdam en ook Het Bethanien Klooster in Amsterdam De moderne Studio 13 bij de Utrechtsedwarsstraat. 
Voor een uitgelezen idee maak ik graag even een afspraak.

Review:...
Inmiddels is het alweer meer dan een week geleden dat ik bij Villa Zomerdijk een voorschot nam op mijn dertigste verjaardag. En hoe! Ik kan je echt niet genoeg bedanken voor de pracht die je ogenschijnlijk uit de hoge hoed getoverd hebt. 
De borrel op de steiger was heerlijk. Men waande zich op vakantie, maar dan toevallig met een soort ark van Noach crew met veel mensen uit mijn vriendenkring . De overdaad aan prosecco, de kleine glaasjes bleken een gouden greep, en planken vol lekkernijen maakten het af. Die bieten kebab!!! Daar ben ik echt verliefd op geworden.
Eigenlijk had ik hier eerst over moeten beginnen, maar je stapte een andere wereld in als je de tent betrad. De stijl van het servies vond ik goed gekozen, het paste bij me. En meerdere van de gasten werden bovenmatig blij van de decoratieve vissen! Met name de kogelvis was erg in trek. Samen met de bloemen die ongeveer tot de nok reikten, zorgde het voor een intieme, feestelijke sfeer. 
Dan het diner! Ik heb van verschillende mensen gehoord dat ze helemaal in vervoering waren door de smaakbeleving. Dat elk hapje gaandeweg zo ontwikkelde en verraste. Het concept beviel ook, ik vond het gezellig om elkaar zo op te scheppen. Je hebt echt uitgepakt trouwens, we waren rijkelijk voorzien van elk gerecht en toen was er nog de verrassing van een extra gang! Wauw.

Review...
Wat was het geweldig en wat een feest alle gerechten. Heeeerlijk! Alles zag er zo mooi en bijzonder uit! Heel veel complimenten over jullie gehad.
Heel vreselijk veel dank! Het zal niet makkelijk geweest zijn op dit neer te zetten met alle speeches en muziek.
Wil je iedereen heel hartelijk bedanken? Jullie hebben mijn avond onvergetelijk gemaakt!!

Review:
Huub heeft een Italiaans Walking Dinner verzorgd voor ons 50-jarig huwelijksfeest. Wij hadden 53 gasten en het feest was bij ons thuis.
Vanaf ’s middag 2 uur mochten wij ons nergens meer mee bemoeien. Het diner, voorafgegaan door verschillende amuses, en bestaande uit heel veel heerlijke gerechten begon om 7 uur en werd aan het eind van de avond afgesloten met een grand café. Het eten was top, de bediening was top, de organisatie was top. En bij het weggaan was alles keurig schoon en opgeruimd. Een absolute aanrader, zorgeloos genieten met familie en vrienden gewoon bij jezelf thuis.
Wim en Marjan


review:
Beste Huub, weer thuis overdenken wij de feestelijke lunch van hedenmiddag. Het was in een woord: geweldig ! De organisatie liep op rolletjes, de bediening van de charmante dames werd zeer gewaardeerd .Top !! De aankleding was heel speciaal en uitnodigend. Alom hulde voor de voortreffelijke lunch en prima wijnen.
Het geheel was ongedwongen en gezellig en daar heb jij een grote hand in gehad. Al met al zijn wij uiterst tevreden hoe alles verliep.Nogmaals veel dank het was weer een echte "Huub Sleper setting "! Met vriendelijke groet Caroline en Casijn

review:
Ik kom zojuist van de partij, terug , waarvan u de cateraar was. We hebben allemaal genoten van de zalige Italiaanse keuken. Erg professioneel, gelukkig geen liflafjes maar mooie groentes en enorme variëteit.
Ik zal u graag doorgeven aan deze of geen.
Ik heb ook genoten van de simpele mooie ,lekker uit de berm bouquetjes. En die beelderige vaasjes. Met veel dank aan uw kookkunst, de mooie ingrediënten , het aardige personeel...


review:
Beste Huub en team Villa Zomerdijk,
In één woord Fantastisch!! Zo mooi aangekleed, zo strak geregisseerd en wat een lekker eten. Ik heb zo enorm genoten! Dank voor een hele bijzondere avond. Hannah
Verstuurd vanaf mijn iPhone

Voor u....
Kom eens langs om de mogelijkheden voor uw eigen feest te bespreken en kom proeven op de proef- avonden.
Tot ziens groet van Huub Sleper

Leuke dingen doen met de catering van Villa Zomerdijk in samenwerking met 
 de Watergeus, de Brouwerij Santpoortsbier of De Roode Kroon Nederlandse wijn zijn de ingredienten van een unieke belevenis in Spraanwoude!